Sayfalar

Burca Göre Kız Ayartma Rehberi


 Lan.. Oturdum çıkması bayağı bi ileri tarihte olan ama ilk günkü heyecanımı kaybetmediğim; edebiyat tarihimize damga vuracak olan romanımın taslaklarını kontrol ederken nereden estiyse birden şu 'saman alevi' misali parlayan yeni nesil yazarlarımıza baktım. Kezbanların elebaşı Pucca hanım kızımız da taa geçen sene gitmiş sevgilinin burcunu söyle vıdı vıdılı bir tavsiye vereyim gibisinden birşeyler karalamış. Memlekette ilişki gurusu oldu; kızlar peşinden ordu kurup iflahımıza kibrit çöpünden cami dikecekler biz hala bir bok bilmiyoruz bu konularda. Gelin o zaman kardeşinizin elde ettiği tecrübeler ile başlayalım.

 Uzun uzun kadın erkek masalları anlatmayacağım size. Giriş yazısı adettendir dedik yazdık. Gelgelelim asıl meselemize. Astroloji denen boku püsürü karı kız kaldırmak için sadece 190 boyu ve adonisiyle yetinmeyen, az çok kültür kasmış, aklı bir karış havada olan kızlarla az biraz uğraşan her erkek bilir. En azından kendi burcunu falan yani. Akrebin çekiciliği, yayın gerginliği, ikizlerin dengesizliği falan filan.

 İşte gençler olayın özüne geliyorum. Bugün burada; bu tarihi günde kardeşiniz size beleş bir hizmet sunarak (Bir kahve falı desen 10 lira. Bir sik de söylemiyorlar size. Hele Medyum Memiş'in vizitesi 150 kağıt olmuş haberiniz yok sizin. En kısa yol bildiğin yoldur kardo. Alıcaksın buradan bilgiyi, laf arasında da kıza burcunu sorarsın, ki bu büyük bir artıdır. Kızla konuşurken akşamki Messi'nin attığı golden bahsediyorsan zaten sen o masadan kalk siktir git bir zahmet. Kızlar burçlu kovalı balıklı başaklı taşaklı muhabbetlere bayılır. Kardeşiniz beleşe hizmet veriyor; yapmanız gereken tek şey; daha fazla kişiye ulaştırın aq.)

 Hacı açık konuşayım. Ben öyle dizüstü edebiyatı vesaire yazarları gibi akıcı, güldürmelikli, ya da edebî değeri yüksek, ağır şeyler yazamam baştan söyleyeyim. Kısa ve öz yazacağım onun için.

Öncelikle yan tarafta verdiğim tablodan kızın burcunu bir bulun. Sonra kendinizinkini de bulun. He; ikizler burcuysan ikizler kızından uzak dur aga. Kova ve yay iyidir senin için. Balık mükemmel olur. Bu haftalık ikizler erkeği için bu kadar. Sonra diğer burçlar da haftaya.

Öncelikle şunu söylemeliyim gençler. Ne sikim burcu olursan ol; olman gerektiği gibi davranman gerekiyor belli bir süre. Olduğun gibi davranırsan daha keşfedilmeyi çok beklersin. ''Senelerce yay burcu kova burcu diye öldüm öldüm dirildim ama sonunda canıma tak ettiği için ilk gelen akrebe verdim'' gibisinden hikayeler duymak istemiyorum sizlerden gözünüzü seveyim. Onun için burada size aktarmaya çalışacağım profillere uyun çünkü bunlar birebir yaşanmış ve tarafımdan kanıtlanmıştır.


Hay amk bak yine konu dağılıyor. Başlıyorum.

Koç Burcu Kadını;
Hayat dolu oluyor lan bunlar. Hep bir enerjik, hep bir maceracı. Çok keyif alabilirsiniz başlarda. Ama idare etmesi zordur mesela. 'Aga burç murç anlamam ben evde yatar göbeğimi kaşıya kaşıya maç izlerim her pazar akşamı' diyorsan; uzak duracaksın abicim. Çünkü ortada şöyle bir olay var. Koç kadını senden sadece değişim ister. En nefret ettiği şey tekdüzeliktir. Hareket ister, adrenalin ister, gezmek falan işte. Sakin bir yapınız varsa uzak durun derim.
 Tavsiye edilen burçlar; yok öyle birşey amına koyim. Kadın buldun da burcu burcuma uyacak mı diye araştıracak mısın bir de. Git yabış işte. Sadece dediğim gibi. Mizacın ağırsa uzak durman gerekebilir.

Gelelim nasıl ayartacağımıza. (Her burca 4'er satır ayırırsak yandık bu arada.)
Koç = Güç demektir. Güçlü olacaksın arkadaşım. Alfa erkek ol diyen yok ama hayata karşı sergilediğin ya da sergiliyor gibi göründüğün dik bir duruş puanına artı olarak yazılabilir. Tabi bu duruşun getireceği cool'luk da cabası. Hafif umursamaz tavır gizeminizi de arttıracaktır. Şöyle bir örneğimsi vereyim hatta. ''Siklemez'' tavrınız sizin güçlü bir erkek olduğunuzu gösterip ilgisini çekebilir. denemeye değer en azından değil mi?

 Zodyağın da amk. Bir koç kızı size aşık olduktan sonra olay bitmiyor. Heyecanı kaybetmemeniz gerekiyor. Israrlı, sürekli ve biraz da mesafeli oynarsanız skoru her zaman lehinize çevirmek mümkün.

Boğa Burcu Kadını;
 Ac/Dc'nin Rock'n Roll  şarkısında bahsedilen 'One hot angel'' kesinlikle boğa burcu kadınıdır kanaatimce. Sevişmez, spor yaparlar bildiğiniz. Nasıl bir şehvet, nasıl bir tutkudur o. Mizah duyguları gelişmiştir; kendileri ile dalga geçebilecek kadar alçakgönüllülerdir. Boğa kadını demek somut bir ilişki demektir. Yiyip içip sevişeceksin arkadaş! Teoman'dan şarkı dinlemeye, Hotel California açıp dans etmeye hiç lüzum yok. Koç kadar hızlı yaşamasa da kesinlikle tutku insanıdır; tutku ile yaşamak gerekir.
 Mizacı ağır olan arkadaşlara yine tavsiye etmiyorum. Kertenkele gibi sevişmeyi umarken üzerinizde bir ahtapot bulabilirsiniz.

 Geldik nasıl ayartacağımıza. Kendilerini çok fazla belli eden bir gruptur gerçi boğa burcu hatunları.. Koç'ta olduğu gibi güçlü olmanız gerekiyor. Ve dediğim gibi; biraz somuta dayandırın ilişkiyi. Romantizminiz sabun kokan çarşaflar olsun. Öncelikle hoşgörülü kızlar olmalarına rağmen gözlerinde bir kere düşerseniz bitersiniz. Sürekli bir alfa erkek modeli (alfa erkek: sürünün en baskını) tutturmanız gerekirse devam ettirmeniz de gerekecektir. İlişki monotona bağladığı zaman direkt olarak sizi yanından kaçırmak için tahammülsüze bağlar. Bence uzayın!

 İkizler Burcu Kadını;
 Ağlamak istiyorum. Böyle lanet, dengesiz, bir dediği diğerini tutmayan başka bir burç daha yoktur herhalde. İkizler kadını çekilmezdir. Yok lan dur şaka şaka gel buraya. İkizler kadını zeki, entelektüel, yaratıcı ve titizlerdir. Porno endüstrisinde çoğu yıldızın İkizler Burcu olduğunu biliyor muydunuz? Tabi ya kim uğraşacak karının doğum günüyle falan değil mi? Öyle değil işte olay.

 Eğer bir ikizler kadını ile çıkıyorsanız hayat damarlarınız düğümlenmiş demektir. Daha dün yüzünüze karşı en ağır küfürleri eden birisi ile bu akşam birer kadeh içki randevunuz olabilir! Tutkulu yaşama deyince ikizler burcuna geleceksin arkadaş. Macera dolu, aşk ve romantizm dolu yaşamayı severler. Hareket ve sosyal yaşam onlar için çok önemlidir. Zeki olmaları ya da öyle görünmeleri içlerindeki bazı boşlukları doldurmak içindir.

 Nasıl ayartacağımı ben de senelerdir pek kestiremiyorum çünkü çift karakter meselesi var. Dengesizlikleri bazen bacayı aşsa da ilişki boyunca monotonluktan bir saniye bile yakınamayacağınıza garanti edebilirim. Ve İkizler kadını dikkat çekmeyi sever. Siz de konuşkan, espritüel ve zekasına güvenen birisi iseniz İkizler kadınını elde etmek için fazla bir çaba harcamanız gerekmeyecektir. Çok iyi bir dost olabilirler ayrıca fakat konumuz bugün dostlarımızı nasıl seçmeliyiz değil.

 Yengeç Burcu Kadını;
Sabır abicim. Sadece sabır. Bu kadınlar dünyanın dert küpleridir neredeyse. Çelişkili bir burçtur ama. Bir kısmı duygusallığın dibine vurmuş, hayata küsmüş, etrafına insan yaklaştırmaz moda girmişken diğer kısmı kendisini hayatın tam ortasına atar. Yalnızlık korkusu en fazla olan burçlardan birisidir. Eğer kendinizi onun anılarında güzel bir yere yerleştirirseniz kalbinde sonsuza kadar yerinizi bir köşede garanti etmiş olursunuz.

 En sevdiğim manita düşürme olayı burada geçerli dostlar. Yara saracaksın. Çünkü bir yengeç dengesizliği ve kabuğuna çekilmesi ile içinde çok büyük (!) dertler saklayacaktır. Sizin yapacağınız tek şey ilgileniyormuş gibi yapıp, samimi taklidi yapmaktır. Zaten ileride o da fark edecektir ne kadar boş şeyler için üzülüp içinde tuttuğunu. Üzerine düşülmesinden hoşlanırlar. Baba şefkatini gösterin onlara. Güvendikleri zaman tamamen sizin kollarınıza bırakırlar kendilerini. Biraz duygusal takılmanın faydası da vardır yani. Duyarlı ve duygusal erkeksiniz bu modelde.

 Aslan Burcu Kadını;
 Pamuk Prenses'le tanışmaya hazır olun. Yaka silktiğim burçlardan birisi. Dünyanın tek hakimidirler, en iyi onlardır, en güzeli onlar giyer, en doğruyu onlar bilirler. Bozmayacaksın. Egosunu okşa, değerli olduğunu hissettir, birazcık sahiplen ve aslan kadını senin. Ego okşama meselesi çok önemlidir. Alçakgönüllülük etmemeyi adet haline getirdiği için sakın teşekkür falan da bekleme. Egoları götlerinden büyüktür.

Yapacağın tek şey dünyanın sizin etrafınızda; sizin de onun etrafında dönüyormuş gibi davranmanız. Onlar lükse falan düşkündürler. Sizin de öyle olmanızı isteyeceklerdir. Biraz bakımlı olun, seviyeyi yükseltin. İltifat etmeyi sakın ama sakın unutmayın!! Aslında yazacak çok şey var; çok dilim yandı ama yapılacak fazla birşeyiniz yok. Amacınız onu mutlu etmekmiş gibi davranmalısınız.

 Başak Burcu Kadını;
Turşusu kurulan kızlar. Bu kızlar hiçbir boku beğenmezler gençler. Aslında beğenirler de 'Ulaşılmazın cazibesi' denen şeye fazlasıyla kapılırlar ve bu yüzden yakınlarındakileri gözardı edebilirler. Ama ilişki oturduğu zamanlarda kesinlikle akıllı, mantıklı ve gerçekçidirler ve çok iyi birer anne olacaklardır. En sabırlı gruptur. Sıcaktırlar, alışkanlıkları vardır ve kesinlikle arkadaş canlısıdırlar. ;

 Elde etmek için biraz uğraş gerektirir ya dediğim gibi; 'ulaşılmazın cazibesi'ni tattırmanız gerekebilir. Bazen hiçbir siki beğenmeyip sizi tilt edebilirler fakat sahiplendiklerinde annenizi bile aramazsınız. Dikkatli oynayın; temiz ve titiz çalışın. Eninde sonunda elde edeceksiniz, elde ettikten sonra keyfi en çok çıkan burçlardan birisidir. Anlık yaşarsınız, dalgalanmalar içerisinde sürüklenir durursunuz. Monotonluk yoktur. Heyecan vardır.

 Terazi Burcu Kadını;

Duygu dengesizi, özgür kızlar. Yönetme huyları vardır. Müthiş bir dengesizliği içlerinde barındırmalarına rağmen dışarıdan oldukça pozitif enerji dolu, aşk kadınıymış gibi görünebilirler. Arkadaşlarının ve sevgililerinin hayatlarına müdahale etmekten hoşlanırlar. Birçoğu sanatla ilgilenir. Depresyonları ağırdır fakat birden parlayıp söner.

 Sanatı ve sanatçıyı seviyorsanız sorun yok. Çünkü sanatsız ve aşksız bir hayatı düşünemezler. Ama bir kötü yanları da olayları kafalarına göre görme huylarıdır. Yani sizin anlatmak istediğiniz gibi değil kendi anlamak istediği gibi anlarlar hep. Ve asla baskı kurmayın. Özgür kızlar dedik baştan. Siz de sanatçı ve zincirlere sığmaz ruhunuzu ortaya koyun.

 Akrep Burcu Kadını;
 Zodyağın 2. kere amk. Ne burcu olursan ol; (akrep erkeği dışında) bu kızın cazibesi ve ateşine yetişemezsin arkadaşım. İleri düzeyde çekici, güzel, etkileyici falan oluyorlar. En patatesinin bile bir yerinin çekiciliği vardır. Ama ilişkilerinde kinci ve çıkarcı olabilirler. Fakat yatakta size tutkularıyla kesinlikle bu yanlarını gözardı ettirecektir. Güzel yalan söylerler, kendilerini garantiye alana kadar da erkeklerini terk etmezler. Ama bir bittiği zaman tamamen bitirirler. Gözlemlediğim kadarıyla arkasından en çok ağlanan burçlardandır; elinizden kaçırmayın derim.

 Maskülen yanları baskındır fakat siz siz olun asla 'erkek gibi giyiniyorsun' tarzından laflar etmeyin. Eski tarihlerden beri seks ilahesi olarak görülüyorlar fakat sizin onu yatağa atmanız için kişisel cazibenizden fazlasını ortaya koymanız gerekebilir. Tutkulu ve şehvetlidirler, sizin de öyle olmanızı isterler. Bir kere damarına basarsanız sesi çıkmasa bile uzak durun derim. Bekleyip bekleyip zamanı geldiğinde sokarlar ne olduğunu anlayamazsınız. Sizin tek yapmanız gereken yaşam tutkunuzu ön plana çıkarmaktır.

 Yay Burcu Kadını;
Gergindir. Ama size şu sırrı vereyim. İkizler erkeği olarak hayatım boyunca hiçbir kadından yay burcundan aldığım tadı alamadım. Hemen aklınız yatak seks vesaireye gitmesin. Kesinlikle zekidirler. Ve çenesi düşük kızlardır. Tartışmayı ve konuşmayı sever, haklarını savunurlar. Hazır cevaplıkları ile ünlüdürler. İlk söylediğim gibi; gergindirler. Eğer ilişkiden beklentiniz ciddi değilse ve aşkı benim gibi bir oyun olarak görüyorsanız en çok zevk verecek olan burçtur.

Bu burç hakkında size ansiklopedi bile yazabilirim. Hayattan zevk almayı bilen bir İkizler Erkeği ile mükemmel çifti oluştururlar. Baştan uyarayım; ilişki ters giderse anormal dozda özlenebilirler çünkü ellerinin değdiği monotonluktan kurtulur ve harekete alışır.
 Yay kadını gezip tozmaya, keşfetmeye ve maceraya düşkündür. Çünkü bu burç kadının da içinde sakladıkları vardır. Eğer gözyaşı bok püsür ile uğraşmak istemiyorsanız yüzeysel bir adam olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu ön plana koyun. Gezgin olun biraz. Gerginliğine çare ise üzerine gitmektir. En sonunda kabuğuna çekilecektir. Size de gönlünü alıp yerinizi sağlamlaştırmak düşer. Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Patavatsızdırlar, kalkanlarınız hep havada olsun.

 Oğlak Burcu Kadını;
Çok iyi dostlar lan. Sahiplenici, koruyucu, kollayıcı. Ama kimseye güvenmezler. Bunların da arkalarında saklandıkları bir duvar vardır. Dışarıdan göze batacak şekilde zarif ve hoş birisinin normalden daha gizemli olması ilginçtir. Dürüsttürler, haklarını sonuna kadar ararlar. Genç yaşta olgun tribine girip ileriye doğru çocuk yönlerini keşfederler. Size düşen sadece ayak uydurmaktır; o sizi gideceğiniz yere kadar zaten taşıyacaktır.

 Elde etmesi denen birşeye hiç rastlamadım bu zamana kadar. Oğlak kadınları güvenmez öyle kolay kolay. Yapmanız gereken Amerikan Filmlerinde olduğu gibi oltayı suya atıp saatlerce öylece beklemektir. Yani zaman ister, emek ister. Önce güveninin kazanmak gerekir. Ve sadece güvenini kazandığınızda gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Çok fazla düşünür ama kararsız değildir. Mantık çerçevesinde iyi bir karara varıp sizi de mutlu etmesini bilir. Birazcık sabır ve güleryüz yeterlidir güvenini kazanmak için.

 Kova Burcu Kadını;
Çok iyi zeki taklidi yaparlar ama kesinlikle zeki değiller. Çünkü bu burcu zekiymiş gibi yapan tek şey zekaya hayran olmaları ve zeki olanları taklit etmeye çalışmalarıdır. Geride kalmışlık hissi, onu her konuda bilgi sahibi yapar. İkizler burcundan bu noktada ayrılıyorlar. İkizler çabuk sıkıldığından, kovalar ise maksat daha geniş ilgi alanı daha fazla insan modundadırlar. Yalnızlıkları içlerinde derin bir çukur olmasına rağmen dışarıya asla birşey çaktırmazlar. Etraflarında en çok erkek olan kızlar akrep ve bu burçtandır. Akrep çekiciliğinden dolayı erkekleri etrafına toplar, kova ise sosyalliğinden ve yalnızlık korkularından ötürü.

 Uzun süreli bir ilişki düşünmüyorsanız derinlerine hiç inmeyin. Dengesizliklere tahammülü yoktur fakat monotonluğu sevmezler. Sadece eğlenin ve hayatın tadını çıkarmaya bakın. Şunu da unutmayın, onun ağzından onun için tek olduğunuzu duyduğunuz halde etrafında bir sürü erkekle takılıyor olabilir. Yalnız bırakmayın yeterlidir. Eğer bir kova kadınını etkilemek istiyorsanız; tek yapmanız gereken şey zeki olmak ve ondan üstün olduğunuzu hissettirmektir. Arada sırada kendi haline bırakın; oynayacağı oyunları izlemek zevkli oluyor. Ona göre hamlelerinizi belirlersiniz.



 Balık Burcu Kadını; 

Sanatçı ruhlu, gizemli, duygusal, çekici hatunlar. Hep balık burcu olmam gerektiğini düşündüğüm zamanlarda karşılaştım bir tanesi ile. Hayatımın en güzel haftalarını geçirmiştim onunla beraber iken. İçinizdeki çocuk hala hayaller kurabiliyorsa ikiniz beraber dünyayı terk edip birkaç saatliğine başka gezegenlerde hayallere dalabilirsiniz bile. Ve kesinlikle aşırı duygusallıklarından ötürü aşk acısı çekerler hep. Aşk'tan anladıklarını kesinlikle söyleyebilirim çünkü aşık olduklarında aşkın gereği olarak burunlarının ucunu bile göremezler.

 Sanatçı biraz yabani olur. Doğrudur efendim. Balık Burcu kadınlarını elde etmenin tek yolu ilgidir. İlgi ilgi ilgi. Ona kendini özel olduğunu hissettirin ki (gerçi her kadında bu geçerlidir) size aşık olsun ve sizin de ayaklarınızı yerden kessin. Biraz bencil olabilirler fakat sizin sıcak bir gülümsemenize tüm yelkenleri suya indirecektir. Kendilerini tamamen güvenebilecekleri bir erkeğin kollarına bırakacakları günü beklerler. Siz de bunu yapın! Gidin ve onlara geniş omuzlarınızda ağlayabileceklerini söyleyin.



 Huff sıkıntı bastı amına koyim. Nerde karı bulduysanız gidin çökün işte. Burç falan hikaye amk. ''Beyler kızla buluşçam ne konuşçam bilmiyom'' tarzı konu açmayın daha forumlarda diye oturup yazdım. Okuyun, paylaşın işte. Hadi allaha emanet. Bu da bu seferki şarkımız olsun bari.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder