Sayfalar

Seks Olmadan Aşk

erkeğin ancak ve ancak çok severse katlanabileceği ilişki biçimi değildir. erkeğin, karşısındaki kadın "gerçekten" kadın olduğunda seve seve, huzur bula bula yaşayacağı ruh halidir. zira bunun hastalığı var, sakatlanması, doğal afeti, ölümü, kalımı... hayat hep güllük gülistanlık değil haliyle. tabii sizler kadınlığı ananızdan, cinsel ilişkiyi de koca karılardan öğrendiğiniz için kapasitenizi aşıyor bu tarz durumlarda yorum yapmak. ta dünyaya geldiğiniz günden itibaren o kadar çok safsata ve aptallıkla yoğruluyorsunuz ki izlediğiniz yarrak kürek sitcom'lardan tut üçüncü sınıf yarı komedi, yarı romantik filmlere varana kadar hepsini gerçek sanıyorsunuz.

yok öyle bir şey prensesler. ne sizler kibele'siniz ne de bizler birer bereket tanrısı'yız. ne yazık ki hepimiz ete kemiğe bürünmüş, insan olarak görünmüşüz amına koyim. bu yüzden ne aşkımız aşk, ne de seksimiz seks. debelenip duruyoruz işte. karşılıklı iki cinsiyet olarak birbirimizin kuyusunu kazmakla geçiyor günlerimiz. gecelerimiz. birbirimizi yermek için kullandığımız dillerimiz, birbirimizi acıtmak için kullandığımız tırnaklarımız, birbirimize zarar vermek için ısıran dişlerimiz sadece seks esnasında ortaya çıksa her şey mis gibi olacak da, bu da sizin işine gelmez be matmazelim. düşesim. götüm. kenarım.

internetten ahkam kesmeyle olmuyor, ne kadınlık ne de erkeklik. aha bak, sokaklar bir tuş uzakta. maçanız yiyorsa çıkıp yaşarsınız. yazmak isterseniz de gelip burada yazarsınız. ondan sonra klasik bik biklerle kafa sikerken birileri için gerçekten değerli olur söylediğiniz şeyler. değerli olmasa da manalı olur. manalı olmasa da en azından baştan sona kadar dinlenmeyi, okunmayı hakedersiniz.

ha bu arada, algılarınız ve zihniniz o kadar dar kalıplara hapsedilmiş ki aşkı sadece cinsellikten arındırıp yaşanan bir şey sanıyorsunuz. seksi de salt bir ayıp ya da kötülük.
yok öyle bir şey, huzurevleri bir kere bile seks yapmadan biribirine ölümüne vurgun yaşlılarla dolu. anaokulları ise seksten bihaber birbiri için hayal kuran meleklerle. silkinin ve kendinize gelin. gelecek gücünüz ve iradeniz yoksa adres verin ben geleyim. yeter ki geriden gelen genç nesilleri hastalıklı düşüncelerinizle zehirlemeyin. sizden geçti, bari onlardan geçmesin. ne aşk ne de seks.

(eksisozluk'ten alıntıdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder